Inrichting

Technische perfectie en uiterste precisie kenmerken de architectuur van de leefruimtes van Residentie De Meeris. De aandacht voor details, waarbij kwaliteit primeert, maakt dit project uniek in Zuid-Oost Brabant.

Kwaliteit & comfort

Terug naar De Meeris

In Residentie De Meeris staat kwaliteit en esthetiek centraal. Mosa is een tegelproducent met aandacht voor innovatie, design en duurzaamheid. Deze waarden sluiten perfect aan bij de woonfilosofie van De Meeris. Sanitaire ruimtes zijn tot in detail op topniveau afgewerkt en ademen luxe en comfort uit.

Mosa tegels

ASWA keukens

In de appartementen van De Meeris is bewust gekozen voor open keukens. Eten bereiden is een sociale aangelegenheid die vraagt om een open karakter van uw keuken. Door de keuze voor ASWA Keukens is uw keuken van topkwaliteit met aandacht voor een optimale indeling door het functionele ontwerp. Uw keuken sluit aan op uw lifestyle en behoeftes. Kokkerellen met een prachtig uitzicht; dat is toch genieten.

In uw badkamer ervaart u het gevoel van welness en luxe. Door toepassing van Sphinx sanitair bent u verzekerd van kwaliteit en comfort. Met oog voor detail en toepasbaarheid en een optimaal gebruiksgemak. De ontwerpen zijn eigentijds en sluiten naadloos aan bij de lichte en transparante uitstraling van de overige leefruimtes in uw appartement in Residentie De Meeris.

Sphinx sanitair

 

Residentie De Meeris voldoet aan de huidige kwaliteitsnormen op het gebied van isolatie, beveiliging, brandveiligheid en energieverbruik. Uw veiligheid is gewaarborgd dankzij de inbraakwerende voordeur en de videofoon waarmee elk appartement standaard uitgerust is.

Energie & veiligheid

  • Facebook Clean Grey

© 2017 I Residentie De Meeris