Wonen op een briljante locatie

Residentie De Meeris bevindt zich op een adembenemende plek aan het water.
Midden in het groen verrijst dit lumineuse gebouw, waar bewoners hun woondromen werkelijkheid zien worden.

Loop je door het karakteristieke Waalre dan ervaar je gemoedelijkheid en een gevoel van gemeenschapszin. Bewoners hebben nog oog voor elkaar en het dorp waar zij hun thuis vinden. Waalre mag zich met recht een groene woongemeente noemen: omringd door natuur-gebieden die doorlopen tot in de dorpskern. In de regio veel economische bedrijvigheid door onder meer Brainport: één van de meest prominente high tech centra van Europa. 

Gemeente Waalre

Hoogh Waalre

Uw uitzicht

De groene omgeving en het rijke waterleven van park De Meeris zorgen voor een vakantiegevoel
in uw eigen appartement. Begin de dag met een ontbijtje op uw terras met adembenemend uitzicht.
De natuur verwelkomt u met een oogstrelende zonsopgang.
Dat is briljant wonen in Residentie de Meeris.

Wakker worden van de

fluitende vogels

Residentie De Meeris verrijst in het verlengde van de woonwijk Hoogh Waalre. Een wijk waar de sociale samenhang, de veiligheid, duurzaamheid, de natuur en het aangename woonklimaat voorop staan. Leven in het groen met de benodigde voorzieningen binnen handbereik. De snelwegen A2 en A67 zijn binnen 10 minuten bereikbaar.

 

Park De Meeris

Waalre heeft een oppervlakte van 2.219 hectare en heeft 16.879 inwoners. Waalre is een attractieve woongemeente. De ruim opgezette woonwijken en de natuurlijke omgeving kenmerken de hoge kwaliteit van het wonen.

Wonen in Waalre

Volop ruimte

Gelegen in het rustieke Kempische land biedt de gemeente Waalre volop mogelijkheden voor optimaal woongenot en recreatie. Het dorp heeft zich ontwikkeld tot een welvarend en romantisch woonoord. Door de jaren heen heeft Waalre haar karakter en uitstraling weten te behouden: vriendelijk, vertrouwd en sfeervol.

 

Mooie doorkijkjes vanaf de Colorful Lane en een prachtig uitzicht over waterplas De Meeris. Genieten van de natuur vanaf één van de heuvels die het landschap typeren.

Residentie De Meeris komt in een prachtig park te liggen. De gemeente Waalre gaat bij de aanleg van dit park uit van een duidelijke visie: in Park De Meeris staat genieten en ontmoeten centraal. Het ontwerp van het park staat in dienst van verbinden en beleven. Ervaar de natuur en de schoonheid van de seizoenen vanuit deze briljante locatie.

 

Park De Meeris zorgt ook voor ultiem woongenot: door de vele grote raampartijen in uw appartement in Residentie De Meeris ervaart u de natuur intens op elk moment van de dag. Het groene, glooiende landschap toont zich als een levendig schilderij over de volle breedte van uw living. Aanschouw dit kunstwerk, het verrast u elke dag opnieuw. 

Residentie De Meeris
 
  • Facebook Clean Grey

© 2017 I Residentie De Meeris