top of page
woning 1.jpg
Logo-Meeris-Modern.jpg

MEERIS 1

Korenstraat

Gelegen op een mooi, breed uitwaaierend perceel aan de Korenstraat biedt Meeris 1 lekker veel ruimte rondom, volop privacy en beschutte plekjes waar het op mooie dagen fijn toeven is. De erker aan de voorzijde geeft uw woning een speels cachet.

Specificaties

 

Perceel: 439 m2

Woonoppervlakte woning: ± 124 m2

Woning inhoud: ± 487 m3

VERKOCHT!

VEEL RUIMTE EN VOLOP PRIVACY

Deze modern vormgegeven woning is - net als de andere drie - van alle eigentijdse gemakken voorzien, uitstekend geïsoleerd en volledig gasloos. Dankzij de combinatie van warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming geniet u overal in huis van een uiterst comfortabel binnenklimaat en een aangenaam lage energierekening.

Vanuit de hal met toilet en trap naar boven betreedt u de royale, lichte leefkeuken die genoeg plaats biedt voor een keuken met trendy kookeiland en gezellige lange leeftafel.

Door de grote, hoge ramen en schuifpui gaan binnen en buiten hier bijna naadloos in elkaar over. In het andere deel van de L-vormige living bevindt zich een ruim zitgedeelte. Een ruime berging/bijkeuken maakt de begane grond compleet.

Op de verdieping liggen rondom de overloop drie slaapkamers, de badkamer met dubbele wastafel, toilet, ligbad en douche, en een praktische wasruimte.

INDELING

Plattegrond-kavel-01A.jpg
Plattegrond-kavel-01B.jpg

BEGANE GROND

VERDIEPING

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze woning neem contact op met de makelaar 

AANZICHTEN

Aanzicht-kavel-01.jpg
01_keuken.jpg
woning 1.jpg

INTERESSE

OF MEER INFORMATIE?

Logo-Met-Ons-makelaars.jpg

Luikerweg 21

5554 NA

Valkenswaard

040 204 3910

info@metonsmakelaars.nl

Met Ons
bottom of page