top of page
woning 2.jpg
Logo-Meeris-Modern.jpg

MEERIS 2

Luikerweg

Fraai gelegen op de hoek van de Luikerweg en Korenstraat toont Meeris 2 zich in zijn volle glorie. Een prachtig, modern vormgegeven vrijstaand woonhuis waarin u zich meteen thuis zult voelen. Het huis is aan drie kanten omsloten door een fijne tuin, waar u vrijwel de gehele dag volop van de zon kunt profiteren.

Specificaties

 

Perceel: 400 m2

Woonoppervlakte woning: ± 125 m2

Woning inhoud: ± 497 m3

VERKOCHT!

PRACHTIG EN MODERN VORMGEGEVEN

De oprit aan de Luikerweg leidt naar de entree met toilet en trap naar boven. Het eerste dat opvalt als u de 11 meter diepe living binnenstapt, is het zicht rondom op uw tuin. De ruime, lichte leefkeuken aan de achterzijde die voorzien is van een fraaie erker en brede schuifpui naar de tuin staat garant voor talloze gezellige momenten met het gezin, familie en vrienden.

Uw royale woonkamer is gelegen aan de voorzijde en naast de woning beschikt u over een handige berging/bijkeuken. Op de verdieping leidt een brede overloop naar drie slaapkamers, waarvan de grootste aan de voorzijde een mooie hoek voor een inloopkast biedt. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet. Daarnaast is tot slot een handige wasruimte gelegen.

INDELING

Plattegrond-kavel-02A.jpg

BEGANE GROND

Plattegrond-kavel-02B.jpg

VERDIEPING

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze woning neem contact op met de makelaar 

AANZICHTEN

Aanzicht-kavel-02.jpg
02_living.jpg
woning 2.jpg

INTERESSE

OF MEER INFORMATIE?

Logo-Met-Ons-makelaars.jpg

Luikerweg 21

5554 NA

Valkenswaard

040 204 3910

info@metonsmakelaars.nl

Met Ons
bottom of page