top of page
woning 4.jpg
Logo-Meeris-Modern.jpg

MEERIS 4

Luikerweg

Vanwege het zadeldak, maar ook door zijn grotere berging en extra grote en diepe tuin onderscheidt Meeris 4 zich van drie andere woningen. Deze prachtig vormgegeven vrijstaande woning biedt dorpse gezelligheid met stadse allure op een ruime kavel met veel privacy.

Specificaties

 

Perceel: 645 m2

Woonoppervlakte woning: ± 127 m2

Woning inhoud: ± 540 m3

Verkoopprijs: € 679.000,- v.o.n.

DORPSE GEZELLIGHEID MET STADSE ALLURE

Evenals de overburen heeft de woning een U-vormige living die de entree met toilet en trap naar boven omgeeft. De woning beschikt over een extra royale zijerker, waardoor in het hart van de living een mooie grote ruimte ontstaat. Een ideale plek voor een groot formaat tafel die als middelpunt van het huiselijke leven fungeert, goed voor vele uren gezelligheid en vertier.

Aan de voorzijde beschikt u over een ruime woonkamer en aan de achterzijde is een fijne leefkeuken gesitueerd, met een wijds uitzicht op uw tuin. Op mooie dagen profiteert u hier optimaal van de avondzon, wat het tot een uitgelezen plek maakt voor een heerlijk terras, dat via de schuifdeur direct met de keuken is verbonden.

Ook verder in uw diepe tuin kunt u de meest fantastische plekjes creëren om intens te genieten van mooie zomerse dagen en onvergetelijke zonsondergangen.

Aan de entreezijde van het huis is een handige berging/bijkeuken gelegen, die een maatje groter is dan bij de andere woningen. Op de verdieping zijn rond de overloop drie slaapkamers gelegen en een ruime badkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en toilet. Ook is er een aparte wasruimte. Een bijzonder detail tot slot is de fraaie hoogte van de kamers, die doorloopt tot in de nok.

Zo dicht tegen het centrum en toch landelijk, hier komen woondromen uit.

INDELING

Plattegrond-kavel-04A.jpg
Plattegrond-kavel-04B.jpg

BEGANE GROND

VERDIEPING

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze woning neem contact op met de makelaar 

AANZICHTEN

Aanzicht-kavel-04.jpg
04_living.jpg
woning 4.jpg

INTERESSE

OF MEER INFORMATIE?

Logo-Met-Ons-makelaars.jpg

Luikerweg 21

5554 NA

Valkenswaard

040 204 3910

info@metonsmakelaars.nl

Met ons
bottom of page