Hoe ontwerp je een gebouw dat 100% recht doet aan de plek waar het zal verrijzen? Om welke materialen vraagt het ontwerp, zodat het transparantie en elegantie uitstraalt? En wat is er nodig om de toekomstige bewoner een optimale binnen-buiten-beleving te geven?

De architect aan het woord

Residentie De Meeris is een voorbeeld van tijdloze esthetiek op topniveau.
De architecturale leefruimtes zijn perfect doordacht en afgewerkt. Dat is zichtbaar in de details en het
niveau van afwerking. De basis van de appartementen is gelegd door de architect, u heeft zelf volop
de ruimte om uw persoonlijke touch aan te brengen door de vele combinaties die mogelijk zijn.

Mensen hebben eigen wensen

Het gebouw

Residentie De Meeris is alles behalve alledaags: architectuur met een tijdloos ontwerp dat voldoet aan de modernste eisen van vandaag en morgen. De statige gevel valt op door zijn bijzondere ontwerp en duurzame afwerking. De buitenzijde van het gebouw geeft een eerste impressie van de luxe binnenwereld die Residentie De Meeris rijk is . Bij deze imposante residentie draait alles om elegantie en precisie. U verwacht luxe, u krijgt meer...

1/4

Aanzichten

Het interieur

Lopend door de appartementen van De Meeris ervaart u zeeën van licht en ruimte. De leefruimtes zijn ontworpen in dienst van de ervaring van de schoonheid van het groene buitenleven. De bewoner ervaart de rustgevende werking van de natuur maximaal door het transparante karakter van de appartementen en het indrukwekkende uitzicht over het park. Residentie De Meeris: de ideale setting om al uw interieurdromen waar te maken.

Inrichting

 

Interesse

Appartementen

Niels Nederlof is architect bij het succesvolle architectenbureau Margry I Arts architecten en geeft met zijn ontwerp van Residentie De Meeris antwoord op bovenstaande vragen.

 

Residentie De Meeris is gesitueerd in een prachtig natuurgebied: Park De Meeris. De natuurrijke omgeving krijgt een grote rol in het ‘leven in De Meeris’. Door oriëntatie naar alle zijden staat de bewoner in elke ruimte van zijn
appartement in verbinding met het groene buitenleven.

 

Opbouw in hoogte zorgt voor een goede stedenbouwkundige aansluiting op de bestaande bebouwing. Residentie De Meeris is een icoon voor de wijk door vorm en hoogte. Het gebouw kenmerkt zich door fris, licht kleurgebruik en robuuste materialisering. De Meeris straalt elegantie uit door subtiele detaillering met rollagen, sierbanden en fraaie hekwerken.

Daarnaast biedt Residentie De Meeris voor al haar bewoners 2 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage.

 

Grote balkons zorgen voor een waar gevoel van buitenleven. In de ruime appartementen van De Meeris heeft de bewoner volop keuze qua indelingsmogelijkheden. Residentie De Meeris: briljant wonen aan het water.

 

1/3

Parkeergarage

  • Facebook Clean Grey

© 2017 I Residentie De Meeris